no-foto

Albert Bosch

Biografia

Albert Bosch és un personatge polifacètic amb una llarga trajectòria d'aventurer i emprenedor. Nascut l'any 1966 a Sant Joan de les Abadesses (Girona), casat i amb tres fills, va estudiar Ciències Empresarials i M.B.A. a ESADE.

Entre d'altres moltes aventures, ha creuat l'Antàrtida sense assistència, de la costa fins al Pol Sud (en un trajecte de 1.152 kilòmetres, el 98% del qual va realitzar en solitari), ha completat el projecte dels 7 Pics (escalar la muntanya més alta de cada continent, amb l'Everest com a punt culminant), ha participat en vuit Dakars (dos en moto i sis en cotxe), és corredor habitual d'ultra maratons i ha participat en més de cent competicions de diferents disciplines d'esports extrems.

Emprenedor des dels vint-i-sis anys, l'any 2004 va fundar INVERGROUP, una plataforma per gestionar i promoure projectes d'inversió en l'àmbit de l'energia i el medi ambient.

En ambdues facetes acumula un gran nombre de fracassos que ell accepta amb orgull i que formen part inseparable de la seva trajectòria vital.


Segueix-me a xarxes

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Albert Bosch
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos