Eva Bach ©Jose A. Sartorio

Eva Bach

Biografia

Eva Bach Cobacho és llicenciada en Ciència de l'Educació per la Universitat de Barcelona. Pedagoga, mestra, conferenciant, formadora de formadors, escriptora, orientadora familiar, professora de màsters i postgraus universitaris i mare de dos fills.

Reconeguda especialista en emocions, adolescència i comunicació educativa, pionera i promotora de l'educació emocional en els àmbits familiar i escolar a Catalunya i a d'altres comunitats autònomes, imparteix formació a famílies, professorat, alumnes d'ESO, Batxillerat, CF i empreses. A més, és columnista del suplement «Criatures» del diari Ara i col·labora en el programa de ràdio El oficio de educar. Va dirigir l'Escola de Mares i Pares de l'Institu Gestalt de Barcelona i ha escrit diversos llibres com Educar para amar la vida (2017), La belleza de sentir (2015), Por amor a mi familia (2013), Adolescentes. Qué maravilla (2008), La asertividad (2008), Des-edúcate (2004) i Sedúcete para seducir (2002), entre d'altres.


Segueix-me a xarxes

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Eva Bach
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos