no-foto

Carles Capdevila

Biografia

Carles Capdevila i Plandiura (els Hostalets de Balenyà, 1965) és llicenciat en filosofia i periodista. L'any 2010 va fundar el diari ARA, que va dirigir fins al 2015. Ha sigut professor de comunicació a la Universitat de Barcelona i a Blanquerna. Ha obtingut el Premi Nacional de Comunicació, el Ciutat de Barcelona i el premi Marta Mata, tots tres per la seva tasca periodística defensant l'educació.

Té una àmplia experiència a la ràdio: ha dirigit i presentat programes com «Eduqueu les Criatures» (Premi Radio Associació 2010 al millor programa de ràdio de Catalunya) i «Alguna Pregunta Més?». Va ser el creador i primer director de l'«APM?» per a la televisió, on també ha presentat el programa «Qui els va parir» i ha estat guionista de diversos espais.

És autor dels llibres Educar millor (2015), Entendre el món (2015), Nova York a la catalana (1996) i Jo vull ser famós (2002). Ha escrit també els contes de la col·lecció «Una mirada al món», protagonitzats per les Tres Bessones.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Carles Capdevila
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos