Dra. Montse Folch © Mercè Benet

Dra. Montse Folch

Biografia

La Dra. Montse Folch és llicenciada en Medicina i Cirurgia i màster en Nutrició Comunitària per la facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Fa més de vint anys que es dedica al tractament de l'obesitat, el sobrepès i els trastorns alimentaris i, des de 1996, és membre associat del cos facultatiu del Centro Médico Teknon-Grupo Quirónsalud de Barcelona. Ha impartit diversos cursos de nutrició i dietètica, i ha participat en múltiples congressos sobre nutrició i medicina i cirurgia estètica, tant en l'àmbit nacional com en l'internacional. És sòcia numerària de la Sociedad Española de Nutrición Comunitaria (SENC) i membre de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició (ACGN), entre d'altres.

Col·laboradora en diversos mitjans de comunicació com ara TV3, 8TV, TVE, Antena 3, tele5, RAC1, Catalunya Ràdio o Ràdio 4, així com en alguns mitjans escrits.

Ha publicat més d'una dotzena de llibres, entre els quals destaquen: El mètode de la Dra. Folch, Zumoterapia para tu salud, L'enzim mediterrani i Los dos lados de la báscula.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Dra. Montse Folch
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos