no-foto

Lewis York

Biografia

Lewis York és Lluís Llort. Va néixer un dissabte i els va fotre el cap de setmana a la seva mare i al seu pare, d'una tacada. En concret el 15 de gener de 1966. De jovenet volia dedicar-se a la música, apallissant la bateria i la guitarra i bramant. Els seus veïns no estaven d'acord. Va estudiar... poc, potser perquè, com diu un amic seu, no és que no reflexioni, és que reflexiona malament. Tot i així, fa 27 anys que treballa en un diari de Barcelona. Gràcies a la seva tenacitat i a la paciència de la seva dona va aconseguir escriure algun text una mica més llarg (i ample) que la llista de la compra i, el més increïble, va arribar a cobrar (poc).

Ha publicat algunes novel·les (6 d'adults i 1 juvenil), que signa només Llort (és que Lluís no li agrada); alguns contes (ha participat en 6 antologies, a més de publicar en revistes) i centenars d'articles de premsa (entre informació, opinió, creació i crítica literària). També ha escrit guions per a dues sèries d'humor (ell creia que eren drames socials i ningú el va treure de l'error, per si de cas). I, finalment, ha publicat 8 títols infantils, que signa Lewis York.

El formatge és l'aliment que més li agrada. De fet, l'apassiona. I no hi ha molt més que explicar ... Bé sí, que sol sentir-se bastant feliç, i és conscient que aconseguir-ho no és empresa fàcil. I explicar-ho tampoc, encara que sigui a pessics, a instants.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Lewis York
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos