no-foto

Núria Masot

Biografia

Núria Masot va néixer a Palma de Mallorca l'any 1949. Col·labora en el Diari de Barcelona, Radio Barcelona, Enciclopèdia Catalana y Editorial Bruguera. En el món del teatre funda i dirigeix la companyia Roba Estesa i, des de 1979 fins al 1968, dirigeix el teatre Cúpula Venus. Actualment es dedica a la pintura i a la literatura en un poble de l'Empordà.

Va inaugurar la seva primera tetralogia L'ombra del templer (2005), a la qual van seguir El laberint de la serp (2005), La clau d'or (2006) i Les portes del mal (2007). En la seva segona tetralogia continua el recorregut per la Corona d'Aragó, començant pel Rosselló a El sepulcre del corb. La novel·la següent situa l'acció al Regne de Mallorca, la tercera al Regne de València i la quarta a terres aragoneses. Les seves novel·les han estat traduïdes a varis països, entre ells Alemanya, Itàlia, Polònia, Portugal i Rússia.

Subscriu-te a les nostres novetats editorials

Actualidad

Molt més que llibres

Escuela Cursiva

Descubre los cursos de Núria Masot

Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Product added to wishlist