no-foto

Mar Pavón

Biografia

Mar Pavón (Manresa, 1968) es considera per sobre de tot una somiadora d'històries. Té publicats nombrosos llibres infantils, entre poemaris, relats i contes. Ha estat traduïda a diversos idiomes i distingida amb prestigiosos reconeixements als Estats Units, alguns dels quals atorgats pels International Latino Book Awards.

De condició autodidacta, ha exercit entre altres variades ocupacions d'auxiliar informàtica, agent comercial, cartera, venedora de llibres a domicili, taquillera, conserge, llibretera... En l'actualitat es dedica completament a la tasca literària, ja sigui des del seu domicili, davant la pantalla de l'ordinador, o visitant col·legis i biblioteques, enfront d'entusiastes de la lectura de totes les edats. En ambdós casos, això sí, a més de les seves històries, regala el millor de si mateixa: la IL·LUSIÓ pura i sense complexos de la nena que una vegada va ser.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Mar Pavón
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos