Santiago Posteguillo

Santiago Posteguillo

Biografia

Santiago Posteguillo, filòleg, lingüista i doctor europeu per la Universitat de València, és en l'actualitat professor titular a la Universitat Jaume I de Castelló. Ha estudiat literatura creativa als Estats Units, i lingüística i traducció en diverses universitats del Regne Unit. Autor de més de setanta publicacions acadèmiques, el 2006 va veure la llum la seva primera novel·la, Africanus: El hijo del cónsul, primera part d'una trilogia que va continuar amb Las legiones malditas i La traición de Roma. També és autor de la «Trilogía de Trajano», composta per Los asesinos del emperador, Circo Máximo i La legión perdida.

Posteguillo ha rebut el Premi de la Setmana de Novel·la Històrica de Cartagena, el Premi a les Lletres de la Generalitat Valenciana el 2010 i el Premi Barcino de Novel·la Històrica de Barcelona el 2014, i va ser nomenat Escriptor Valencià de l'Any el 2015. El 2018 va ser guardonat amb el Premi Planeta per la seva novel·la Yo, Julia, a la qual va seguir Y Julia retó a los dioses el 2020. És l'autor més venut de novel·la històrica en llengua castellana amb més de 4.000.000 de lectors.

A més, ha impartit seminaris sobre ficció històrica en diverses universitats europees i de l'Amèrica Llatina, i el 2018 va ser professor convidat del Sidney Sussex College de la Universitat de Cambridge.

Amb Roma soc jo arrenca el seu projecte literari més ambiciós: una sèrie de novel·les dedicades a la vida de Juli Cèsar.


Segueix-me a xarxes

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Santiago Posteguillo
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos