Cristina Gutiérrez © Beata Praska Fotografía

Cristina Gutiérrez

Biografia

Cristina Gutiérrez és educadora emocional i treballa amb infants des de fa més de trenta-cinc anys. És també divulgadora mediàtica, conferenciant i escriptora de llibres i contes educatius.

Dirigeix La Granja, Ability Training Center, un projecte que compta amb dues granges escola situades a la província de Barcelona i a Madrid per on passen cada any més de 18000 nens i joves per realitzar colònies escolars o campaments d'estiu, uns 1700 mestres i gairebé 1000 pares i mares.

Gràcies als tretze anys dedicats a la investigació, ha desenvolupat un mètode basat en l'educació emocional (El Mètode La Granja ©) amb resultats demostrats científicament pel GROP (Grup de Recerca en Orientació Pedagògica) de la Universitat de Barcelona. El rigor i la vàlua d'aquest sistema ha estat presentat a congressos internacionals d'educació com ara el AIDIPE (Asociación Interuniversitaria Pedagógica) o el CINAIC (Congreso Internacional sobre Aprendizaje Innovación y Cooperación), i en trobades mèdiques com el Congreso Anual de Neurofibromatosis.

Als centres de La Granja s'utilitza aquest innovador mètode que també fan servir iniciatives com la de l'Emotour, un cicle de conferències gratuït i exclusiu per a professionals del món educatiu, que pretén fer arribar l'educació emocional a tots els docents d'Espanya.

Cristina Gutiérrez és la responsable del programa de Gestió Emocional dels nens amb neurofibromatosi de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i forma part del projecte d'educació emocional Masia 360 del FC Barcelona. A més, és també assessora el Departament d'Educació d'Andorra en la nova llei educativa PERMSEA, formadora d'educació emocional a la Universitat Complutense de Madrid i editora de la publicació Va d'educació des de l'any 2004.

El seu primer llibre, Entrena'l per a la vida (Plataforma, 2015), es va reimprimir en quatre ocasions.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Cristina Gutiérrez
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos