Cristina Fornós

Cristina Fornós

Biografia

Cristina Fornós va estudiar Dret i posteriorment es va llicenciar en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona. Ha treballat i col·laborat a diversos mitjans de comunicació, com l'agència Korpa, Localia TV i Cadena SER, i com a responsable de premsa a institucions públiques d'àmbit local i comarcal. Durant quatre anys, va treballar com a redactora per a l'Agència Catalana de Notícies. El 2013 va fundar el gabinet de comunicació Sirga Comunicació, passant posteriorment a especialitzar-se en comunicació política. Va ocupar el càrrec de responsable de premsa de diverses agrupacions locals i intercomarcals de diferents partits polítics.

Des de sempre, ha escrit relats curts i ha participat en certàmens literaris d'àmbit local. Actualment, combina la seva passió per la lectura i l'escriptura amb la seva feina com a oficial de notaria.


Segueix-me a xarxes

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Cristina Fornós
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos