Toni Hill

Toni Hill

Biografia

Toni Hill (Barcelona, 1966) és llicenciat en Psicologia, tot i que fa anys que es dedica a la traducció literària. L'any 2011 va publicar la seva primera novel·la, L'estiu de les joguines mortes (Debolsillo, 2011), que va obtenir un èxit immediat de la crítica i de vendes i que s'ha publicat en una vintena de països. Després d'aquesta novel·la van arribar Els bons suïcides (Debolsillo, 2012) i Els amants d'Hiroshima (Debolsillo, 2014), que van completar l'apassionant trilogia de novel·la negra protagonitzada per l'inspector Héctor Salgado.

Els àngels de gel (Rosa dels Vents, 2016) aporta un canvi en la trajectòria literària de l'autor, que abandona el gènere policíac més clàssic per endinsar-se en una intriga amb elements gòtics.

A la seva última novel·la, Tigres de vidre (Rosa dels Vents, 2018), Toni Hill fa un nou gir i ens presenta una intensa història de suspens psicològic sobre la culpa i la redempció, ambientada en un conflictiu barri perifèric de Barcelona.


Segueix-me a xarxes

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Toni Hill
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos