Ken Follett

Ken Follett

Biografia

Ken Follett és un dels autors més estimats i admirats pels lectors d'arreu del món, i la venda total dels seus llibres supera els cent seixanta milions d'exemplars.

va néixer a Cardiff (Gal·les) i quan tenia deu anys la seva família es va traslladar a la capital britànica. Es va llicenciar en Filosofiaa a la Universitat de Londres i, posteriorment, va treballar com a reporter al South Wales Echo, el diari de la seva ciutat natal. Més endavant va col·laborar a l'Evening News i durant aquesta època va publicar, sense gaire èxit, la seva primera novel·la. Va deixar el periodisme per incorporar-se en una editorial petita, Everest Books, però no va deixar mai d'escriure. Finalment la seva onzena novel·la es va convertir en un gran èxit literari: El ojo de la aguja.

Follett, que estima la música quasi tant com els llibres, toca el baix amb gran entusiasme en dos grups musicals. Viu a Stevenage, Hertfordshire, amb la seva dona Barbara, exparlamentària laborista per aquesta circumscripció. Tenen cinc fills, sis néts i tres gossos labradors.


Segueix-me a xarxes

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Ken Follett
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos