Dr. Eduard Estivill

Dr. Eduard Estivill

Biografia

Eduard Estivill, llicenciat en Medicina, és neurofisiòleg, pediatra i especialista europeu de medicina del son. Es va formar com a metge del son a l'hospital Henry Ford de Detroit, els Estats Units.

Ha exercit la seva professió durant setze anys en hospitals públics de Barcelona com el de Vall d'Hebron o el de Sant Joan de Déu. Actualment és director de les clíniques del son Estivill, pioneres a Espanya des del 1989. Disposa d'un equip de més de quinze professionals repartits entre les seves seus a l'Institut Quirón Dexeus, l'Hospital General de Catalunya i l'Hospital Quirón del Vallès. En els últims trenta anys més de setanta mil pacients han passat per les seves mans.

Ha participat en una infinitat de conferències nacionals i internacionals i ha contribuït amb el seu treball a centenars de publicacions científiques. És autor de trenta-un llibres, entre els quals destaca Nen, a dormir, traduït a vint idiomes i amb milions d'exemplars venuts a tot el món.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Dr. Eduard Estivill
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos