no-foto

El Pot Petit

Biografia

El Pot Petit som un grup de música dedicat a la creació i producció artística per a públic familiar.

A partir d'un llenguatge musical amb repertori de creació pròpia, produïm espectacles i concerts que combinen la música amb els titelles, el teatre i l'humor. Les nostres cançons i espectacles, juntament amb vídeos i contes il·lustrats, donen forma a l'imaginari màgic d'El Pot Petit.

Treballem perquè les nostres creacions siguin un moment de retrobament i una experiència familiar única que acompanyi a les famílies i contribueixi a través de l'art en el desenvolupament integral dels infants. Posem èmfasi a valors com la igualtat de gènere i la diversitat, el treball de les emocions en els nens i nenes, l'amistat o el respecte pel medi ambient. Les nostres propostes van dirigides als infants d'entre 2 i 8 anys i les seves famílies.

Amb una trajectòria de més de 10 anys en el sector, hem fet més de 1.000 concerts i hem produït 5 discos dels quals se n'han venut més de 20.000 còpies. Els nostres vídeos ja passen les més de 129 milions de visualitzacions al youtube. L'any 2019 vam treure el primer llibre basat en la història d'una de les nostres cançons del qual ja se n'han fet 7 edicions: Les aventures del lleó vergonyós i els seus amics. L’any 2020 vam presentar el segon àlbum il·lustrat: Pirates rodamons i el 2021 El Drac Rac.

El Pot Petit hem rebut diversos reconeixements per la nostra tasca i trajectòria; destaquen els dos Premis Arc (edició 2019 i 2021) a la millor gira adaptada per a públic familiar i el Premi Enderrock a millor disc (2020) pel disc El Pot Petit – 10 anys i Premi Enderrock a millor disc (2022) pel disc Les aventures del lleó vergonyós. També cal mencionar el reconeixement de cançó de l'estiu per «Viu l'estiu» de l'àlbum A l'aventura per la revista Enderrock i la primera posició en el rànquing de les millors cançons de l'estiu de TV3 (2018).


Segueix-me a xarxes

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de El Pot Petit
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos