no-foto

Patrick Rothfuss

Biografia

El nom del vent, el fulgurant debut literari de Patrick Rothfuss i el primer volum de la trilogia «Crònica de l'Assassí de Reis», ha consagrat l'autor com a fenomen editorial i l'ha convertit en una fita de la fantasia internacional. Traduït a trenta-cinc idiomes i amb elogis apassionats per part dels lectors i dels crítics, va obtenir el premi Quill al millor llibre de literatura fantàstica el 2007 i ha venut més de tres milions i mig d'exemplars arreu del món.

El van seguir: El temor d'un home savi (Rosa dels Vents, 2011), el segon lliurament de la trilogia, que es va posicionar en els primers llocs de les llistes de llibres més venuts des de la primera setmana a les llibreries, i La música del silenci (Rosa dels Vents, 2014), una novel·la independent ambientada en el mateix univers, il·lustrada per Marc Simonetti.

Per la mestria com a narrador i l'originalitat de les seves històries, la crítica ha equiparat Rothfuss amb grans escriptors com J.R.R. Tolkien, Ursula K. Le Guin i George R.R. Martin. Lectors de totes les edats i aficionats o no a la literatura fantàstica recomanen amb entusiasme aquesta novel·la, destinada a esdevenir un clàssic.

Patrick Rothfuss viu a Wisconsin i, a part de dedicar-se a l'escriptura, dirigeix Worldbuilders, una organització benèfica amb fins humanitaris. Actualment treballa en la revisió de l'esperadíssim tercer volum de la sèrie «Crònica de l'Assassí de Reis».


Segueix-me a xarxes

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Patrick Rothfuss
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos