Siddhartha Mukherjee © Album/Picture Alliance/dpa

Siddhartha Mukherjee

Biografia

Siddhartha Mukherjee és metge, genetista i investigador especialitzat en oncologia, i biòleg expert en cèl·lules mare. És autor de The Laws of Medicine i The Emperor of All Maladies: A Biography of Cancer, que el 2011 va guanyar el premi Pulitzer de no-ficció i el Guardian First Book Award.

Mukherjee és professor ajudant de medicina a la Columbia University. Després d#haver obtingut una beca Rhodes, es va llicenciar a l#Stanford University, la University of Oxford i la Harvard Medical School. El seu laboratori ha identificat gens que regulen les cèl·lules mare, i el seu equip està reconegut internacionalment per haver descobert cèl·lules mare del teixit esquelètic i alteracions genètiques en els càncers de la sang.

Ha publicat articles a Nature, Cell, Neuron, The New England Journal of Medicine, The New York Times i unes quantes altres revistes i publicacions. Viu amb la família a la ciutat de Nova York.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Siddhartha Mukherjee
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos