Joe Abercrombie (c) Lou Abercrombie

Joe Abercrombie

Biografia

Joe Abercrombie (Lancaster, 1974) és considerat per molts experts del gènere la jove promesa de la literatura fantàstica britànica i internacional. El 2006 va debutar amb La voz de las espadas, guardonada amb el premi John W. Campbell Memorial al millor escriptor novell. Aquest va ser el primer volum de al trilogia «La primera ley», que va completar Antes de que los cuelguen i El último argumento de los reyes. També és autor de les novel·les La mejor venganza, Los héroes i Tierras Rojas.

Mitja guerra és l'entrega final de la trilogia «El mar Trencat», que va arrencar amb Mig rei (Rosa dels Vents, juny de 2015) i va seguir amb Mig món (Rosa dels Vents, setembre de 2015). Quan es van publicar en anglès, les dues novel·les es van situar a les llistes de llibres més venuts de The Sunday Times. Si bé Abercrombie ja havia venut més de dos milions d'exemplars del seus llibres arreu del món, traduïts a vint-i-sis llengües, amb aquesta nova saga ha consolidat l'èxit entre la crítica i els lectors, i s'ha confirmat com un autor de best sellers per a tots els públics.

En l'actualitat viu a Bath amb la seva dona i els seus tres fills, i es dedica a escriure sobre mons imaginaris.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Joe Abercrombie
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos