Manel Fontdevila (c) Alba Diethelm

Manel Fontdevila

Biografia

Manel Fontdevila (Manresa, 1965) és un dels humoristes gràfics més destacats de l'actualitat. Ha col·laborat en mitjans tan diversos com Regió 7, El Víbora, Cairo, Viñetas, Público o El Jueves, on va crear les sèries La Parejita (premi del Saló del Còmic de Barcelona 1995 al millor guió) i, en col·laboració amb Albert Monteys, Para ti, que eres joven. Al costat d'altres dibuixants que van abandonar aquesta darrera revista, va fundar el 2014 la publicació digital mensual Orgullo y satisfacción. Tanmateix, des de 2012 fa la viñeta d'opinió a eldiario.es.

D'entre la seva obra editada en àlbums i llibres destaquem Mantecatos (2003, premi a la millor obra de l'any al Saló del Còmic de Barcelona de 2004), Superputa (2007), Guía para padres desesperadamente inexpertos (2008), Somos padres, no personas (2011), La crisis está siendo un éxito (2012), No os indignéis tanto (2013) i En el lado bueno de la valla (2014).

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Manel Fontdevila
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos