no-foto

Elisenda Paluzie

Biografia

Elisenda Paluzie és professora titular de Teoria Econòmica a la Universitat de Barcelona des del 2001, i degana de la Facultat d'Economia i Empresa des del 2009. És màster en Economia Internacional i Desenvolupament Econòmic per la Universitat de Yale (1996) i doctora en Economia per la Universitat de Barcelona (1999). També dirigeix el Centre d'Anàlisi Econòmica i de les Polítiques Socials, grup de recerca de la UB consolidat per la Generalitat.

Va obtenir una beca de La Caixa per fer recerca predoctoral a la London School of Economics (1997-1998) i ha gaudit de beques postdoctorals de la Generalitat de Catalunya i de la Comissió Europea per fer estades de recerca a Londres (London School of Economics (2000-2001) i a París (CERAS, École Nationale de Ponts et Chaussées)(2002-2003 i 2004).

Ha publicat diversos articles en revistes acadèmiques internacionals com ara Journal of Economic Geography, Journal of Regional Science, Regional Studies, Papers in Regional Science, Spanish Economic Review i Cliometrica, entre altres.

És activa en diverses associacions de la societat civil, com Sobirania i Progrés i el Club FNEC (Associació d'antics membres de la Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya). Va formar part de la comissió internacional de la Coordinadora Nacional de la Consulta sobre la Independència i de Barcelona Decideix (2009-2011). En els darrers anys ha pronunciat nombroses conferències arreu del país explicant la viabilitat econòmica de la independència de Catalunya.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Elisenda Paluzie
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos