Josep Maria Mainat (c) David Campos

Josep Maria Mainat

Biografia

Josep Maria Mainat, com ell mateix explica, és una persona «multitask». És conegut públicament per ser membre de La Trinca (1969-1989) i per la seva activitat al capdavant de la productora Gestmusic (1986-2010), un referent de la televisió d'entreteniment d'aquest país. El 2012, al costat del seu inseparable soci i amic Toni Cruz, funda Reset TV, des d'on segueix creant nous formats televisius per als mercats nacional i internacional.

Però ja hem dit que en Mainat toca moltes tecles i no sempre musicals. És un expert programador informàtic, parla sis idiomes, va cursar els estudis complets al Conservatori Superior de Música de Barcelona, va estudiar arquitectura, que va haver d'abandonar perquè La Trinca li absorbia massa temps, amb aquest popular trio va publicar més de vint àlbums i va actuar en milers de concerts, va organitzar els multitudinaris festivals Sis Hores de Cançó i el mític Canet Rock, està involucrat en el retorn d'aquest últim esdeveniment i, mentrestant, ha estat pare de cinc fills.

Com veus, un autèntic «multitask»!

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Josep Maria Mainat
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos