no-foto

Dr. Seuss

Biografia

Theodor Seuss Geisel (1904-1991) va ser un escriptor i caricaturista d'Estats Units. Va estudiar Literatura a la Universitat d'Oxford, però mai va arribar a doctorar-se. Com homenatge al seu pare, que desitjava que hagués aconseguit un doctorat a la universitat, va començar a utilitzar el pseudònim literari pel que avui és mundialment conegut.

La major part de les seves obres estan escrites en rima i solen introduir jocs divertits i intel·ligents amb el llenguatge. Això les converteix en obres d'extrema complexitat per a la traducció. Succeeix així, per exemple, amb The Cat in the Hat, la seva obra amb més èxit. Gran part de l'excel·lent rebuda del llibre es deu a haver-lo publicat en el un moment (els anys 50) en què les lectures escolars presentaven personatges infantils massa rígids, extremadament educats i poc imaginatius, amb el que cap nen podia ni volia identificar-se. En un moment com aquell va néixer The Cat in the Hat: dinàmic i trapella i que arrossega un torrent d'imaginació i caos a la llar de dos nens.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Dr. Seuss
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos