Jaume Barberà (c) Frank Diaz

Jaume Barberà

Biografia

Jaume Barberà (Mollet del Vallès, 1955). Casat i amb dos fills. Ha cursat estudis de Sociologia, Psicologia, Economia i es va diplomar en Magisteri. És periodista i analista tècnic de borsa.

Abans de ser una de les primeres cent persones amb què va començar TV3, havia estat corresponsal del diari Avui i de La Hoja del Lunes, i havia iniciat el procés de creació de Ràdio Mollet, emissora municipal. També ha estat professor associat de Redacció Periodística i de Tècniques Audiovisuals a la Universitat Pompeu Fabra, i articulista de La Vanguardia.

A La Primera de TVE va fer el programa Coses que importen, i a TV3 ha fet gairebé de tot, des del Telenotícies fins a programes de debat i d'entrevistes, com Paral·lel 33, Paral·lel, Bon dia, Catalunya, Singulars, programes especials, nits electorals i, actualment, Retrats, que compagina amb les tertúlies a RAC1 i programes a Catalunya Ràdio.

Ha publicat els llibres Singulars, S'ha acabat el bròquil i 9N 2014.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Les seves obres

Llibres de Jaume Barberà

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Jaume Barberà
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos