Raphaëlle Giordano (c) Félicien Delorme. Éditions Eyrolles

Raphaëlle Giordano

Biografia

Raphaëlle Giordano és escriptora, pintora i coach en creativitat. Diplomada per l'escola superior Estienne d'arts aplicades i tècniques gràfiques, durant vora deu anys va exercir de creativa en agències de comunicació de París. Poc després va fundar la seva pròpia empresa, Emotone, que ofereix entreteniment creatiu i artístic per a esdeveniments corporatius. Amb una formació excel·lent en el camp de la comunicació i de l'empresa, ha desenvolupat programes de cohesió laboral, d'afirmació de la persona, de gestió de l'estrès, de creativitat i d'innovació, i ha publicat llibres especialitzats en coaching creatiu i creixement personal.

En la seva primera novel·la, La teva segona vida comença quan t'adones que només en tens una, Giordano elabora una ficció per parlar d'un tema que l'apassiona: l'art de canviar la vida per trobar la felicitat. El llibre es va convertir de seguida en un fenomen editorial a França i s'ha mantingut durant més de cinc anys sense interrupció entre els primers llocs de les llistes de llibres més venuts. Fruit d'aquest èxit, Giordano va confirmar el seu estatus de reina de la novel·la inspiracional amb El dia en què els lleons menjaran amanida verda i Cupido té els ales de cartró. Bastits amb una narrativa cuidada i avalats pels coneixements de l'autora en pedagogia i coaching, s'han publicat a 38 països i compten amb més de 2.500.000 de lectors a tot el món.

Per a més informació, visiteu la pàgina web de l'autora:

www.raphaellegiordano.com


Segueix-me a xarxes

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Raphaëlle Giordano
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos