David Calle

David Calle

Biografia

David Calle va néixer l'any 1972 a Madrid. Quan era petit li encantaven les pel·lícules de ciència ficció perquè al·lucinava amb els efectes especials. Però sobretot li agradaven perquè sempre sortia del cinema fent-se alguna pregunta. Pot ser aquelles pel·lícules són les culpables de que decidís estudiar Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació.

Quan la crisi el va deixar sense feina, va tornar a l'acadèmia on havia donat classes mentre estudiava la carrera i, més tard, va fundar la seva pròpia. Aquella mateixa crisi estava impossibilitant que molts dels seus alumnes poguessin pagar l'acadèmia, així que va decidir obrir un canal de Youtube des del qual tinguessin accés gratuït a les classes. Però els noms que li hagués agradat posar al seu canal ja estaven enregistrats. En aquell precís moment s'estava menjant una bossa de patates xips on posava «Sabores únicooooos», i va recordar la teoria d'un amic, que deia que totes les empreses que triomfen duen dues os: Google, Yahoo, Facebook... Així va escollir el nom d'Unicoos, que s'ha convertit en un canal educatiu destacat arreu del món i compta ja amb més d'un milió de subscriptors.

El 2017 els seus alumnes el van nominar pel Global Teacher Prize, que és l'equivalent al Nobel en matèria d'educació, i va queda entre els deus finalistes. Aquell mateix any, la revista Forbes el va incloure en la seva llista «les cent persones més creatives del món».

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de David Calle
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos