Maria Mercè Roca Fotografía cedida por la autora.

Maria Mercè Roca

Biografia

Maria Mercè Roca (Portbou, Alt Empordà, 1958) ha publicat novel·la, narrativa breu, narrativa infantil i juvenil i guions de televisió, a més de col·laborar regularment en diversos mitjans de comunicació.

Es va donar a conèixer amb el llibre de relats Sort que hi ha l'horitzó, Premi Víctor Català 1985, després del qual ha estat guardonada amb els principals premis literaris en llengua catalana: el Josep Pla 1986 per El present que m'acull, el Sant Jordi 1992 per Cames de seda, el Ramon Llull 2000 per Delictes d'amor i el Barcanova de Literatura Infantil i Juvenil 2012 per Mil revolts.

Els seus darrers llibres són el recull de relats Nosaltres, les dones (2018) i la novel·la Al final t'agradaré (2020), publicats a Rosa dels Vents i amb un gran èxit per part de la crítica i dels lectors. Actualment és degana de la Institució de les Lletres Catalanes.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Les seves obres

Llibres de Maria Mercè Roca

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Maria Mercè Roca
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos