Henry Marsh

Henry Marsh

Biografia

Henry Marsh (Oxford, 1950) va cursar Ciències Polítiques, Filosofia i Economia a la Universitat d'Oxford, abans d'estudiar Medicina al Royal Free Hospital de Londres. Va ingressar al Col·legi Reial de Cirurgians el 1984, i va exercir durant més de trenta anys d'especialista en neurocirurgia al Atkinson Morley de l'St. George 's Hospital de Londres fins a la seva jubilació el 2015.

El seu primer llibre, Sobretot no facis mal, que ha estat un best seller internacional, va guanyar el Pen Ackerley Prize i el South Bank Sky Awards for Literature i es va traduir a més de vint idiomes. A més, el doctor Marsh ha protagonitzat dos documentals -Your Life in Their Hands, guanyador de el Premi Royal Television Society Gold Medal, i The English Surgeon, que va obtenir un Emmy- i va ser nome-nat Comendador de l'Ordre de l'Imperi Britànic el 2010. Confessions, el seu segon llibre, ha estat finalista del National Book Critics Circle Award (2017) a l'apartat de biografies.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Henry Marsh
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos