Jordi Puigneró Fotografía cedida por el autor

Jordi Puigneró

Biografia

Jordi Puigneró i Ferrer (Sant Cugat del Vallès, 1974) és enginyer en Sistemes d'Informació per la Universitat de Surrey (Anglaterra). La seva carrera professional s'inicia al departament d'informàtica del Deutsche Bank a Frankfurt, on treballa com a analista-programador entre els anys 1997 i 2001. L'any 2001 s'incorpora a IBM-Barcelona com a consultor sènior i cap de projectes informàtics i de noves tecnologies.

En l'àmbit institucional, comença la seva trajectòria l'any 2005 com a regidor de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, i arriba a ser el Tinent d'Alcalde de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia. Durant aquesta etapa es posa en marxa el projecte SmartCity SantCugat, una iniciativa pionera per gestionar la ciutat de manera més eficient gràcies a l'aplicació de la tecnologia en la governança de la ciutat.

Des del novembre de 2013 lidera les polítiques TIC del Govern de Catalunya, primer com a director general i després com a secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital. Des del maig del 2018 és conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, des d'on ha posat en marxa l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya.

Pare de dues filles, és un apassionat de la natura i especialment de la muntanya. L'estiu del 2014 va coronar, en ruta i de forma consecutiva, tots els cims de 3.000 metres que tindria una Catalunya independent, travessa que després va recollir i publicar en una guia de l'editorial Alpina (3mils.cat).

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Jordi Puigneró
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos