Laia Vilaseca © Gerard Miquel

Laia Vilaseca

Biografia

Laia Vilaseca (Barcelona, 1981),apassionada del misteri, el true-crime i la novel·la negra, és escriptora i periodista.

L'any 2021 la seva novel·la La noia del vestit blau va arribar a les llibreries amb el segell Rosa dels Vents després d'haver-se convertit en un èxit de vendes durant els tres anys que va estar autopublicada a Amazon, atrapant encara molts més lectors i esdevenint l'autora revelació de la novel·la negra en català.

Amb Quan la neu es fon, l'autora torna a captivar els lectors amb un thriller trepidant i addictiu en què la natura i el misteri tornen a ser protagonistes, i en què la seva passió pel misteri i el true-crime es fan més evidents que mai. La novel·la va ser premiada com a millor novel·la del 2022 al festival Lloret Negre.

Vilaseca sempre ha estat una apassionada del misteri i de la novel·la negra. Admira escriptors d'estils molts variats, com ara Dashiell Hammett o Raymond Chandler, pel seu estil concís, irònic i directe, però també autores com la britànica P.D. James, d'estil molt més clàssic, la Sue Grafton, amb un to més proper i intimista, o escriptores més contemporànies com la Gillian Flynn o la Lianne Moriarty, per la seva enorme capacitat per atrapar el lector a través d'una narrativa àgil i addictiva.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Les seves obres

Llibres de Laia Vilaseca

Bibliotràilers

Vídeos i bibliotràilers de Laia Vilaseca

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Laia Vilaseca
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos