Marc Sarrats © Frederic Salom

Marc Sarrats

Biografia

El Marc Sarrats (1990) és el fill gran d'una família nombrosa i s'ha criat a cavall entre un pis al barri del Clot de Barcelona i una comuna prop del Montseny on, des de ben petit, ha conviscut estretament amb molta gent de totes les edats.

Motivat per uns cicles de teatre que feien cada estiu en aquesta casa comunal, el Marc s'interessa des de ben petit per l'escriptura i les arts escèniques, amb un especial predilecció per la comèdia. Estudia guió televisiu i cinematogràfic i, després d'uns quants anys entrant i sortint del món de la construcció per sostenir-se econòmicament, aconsegueix una feina a la productora Mediapro, feina que combina amb la seva carrera com a humorista d'stand up comedy en l'incipient escena catalana.

Des del setembre de 2021 es dedica plenament a la comèdia, ocupant espais a la radio i la televisió i fent monòlegs als teatres d'arreu del país.

I un dia es morirà, i aleshores posarem una segona data entre parèntesis al principi del text, i més enllà d'això tampoc caldrà donar-li gaire importància. Ni que morir-se fos tant important.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Marc Sarrats
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos