{"sello":"ROSA DELS VENTS","topics":["Literatura",false,"Literatura contempor\u00e0nia"],"especial_topic":"No hay etiqueta emocional.","edad":"","idioma":"CA","formato":"Ebook","variante":"","publicacion":"2020-02-20","upc":"Sin Upc","autor":"Maria Merc\u00e8 Roca","ean13":""}
  • De rebaixa!
  • -5%
Al final t'agradaré

Al final t'agradaré

ROSA DELS VENTS , febrer 2020

Una de les escriptores més destacades i hàbils de la narrativa catalana, Maria Mercè Roca ens presenta la seva esperada nova novel·la

La monòtona tranquil·litat dels dies de la Rosó es fa bocins quan l'August torna al cap de trenta anys d'absència. Què vol, aquest home caduc però que conserva encara la perversitat als ulls? I quina intimitat somou la Rosó en veure'l? La visita evoca la memòria d'unes vides fetes d'il·lusions i culpes, de felicitat i dolor, que transcorren des dels anys setanta del segle passat fins als nostres dies, entre Girona i Barcelona, amb el contrapunt dels amics, els amants, la família i dels esdeveniments d'una època que ens ha marcat a tots. Maria Mercè Roca, una de les escriptores més destacades del panorama literari català, amb innegables dots per a la observació psicològica, dóna vida en aquesta novel·la a uns protagonistes sotmesos a un dilema moral.

La monòtona tranquil·litat dels dies de la Rosó es fa bocins quan l'August torna al cap de trenta anys d'absència. Què vol, aquest home caduc però que conserva encara la perversitat als ulls? I quina intimitat somou la Rosó en veure'l? La visita evoca la memòria d'unes vides fetes d'il·lusions i culpes, de felicitat i dolor, que transcorren des dels anys setanta del segle passat fins als nostres dies, entre Girona i Barcelona, amb el contrapunt dels amics, els amants, la família i dels esdeveniments d'una època que ens ha marcat a tots.

Maria Mercè Roca, una de les escriptores més destacades del panorama literari català, amb innegables dots per a la observació psicològica, dóna vida en aquesta novel·la a uns protagonistes sotmesos a un dilema moral.

Llegir-ne menys
Col·lecció
Narrativa Catalana
Pàgines
304
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
eBook
Idioma
CA
Data de publicació
20-02-2020
Autor
Maria Mercè Roca
Editorial
ROSA DELS VENTS
Col·lecció
Narrativa Catalana
Pàgines
304
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
eBook
Idioma
CA
Data de publicació
2020-02-20
Autor
Maria Mercè Roca
Editorial
ROSA DELS VENTS
9788417909765
20-02-2020
Maria Mercè Roca
Maria Mercè Roca
Veure més
Maria Mercè Roca ha publicat novel·la, narrativa breu, narrativa infantil i juvenil i guions de televisió, a més de col·laborar regularment en diversos mitjans de comunicació. Es va donar a conèixer amb el... Llegir-ne més

Maria Mercè Roca ha publicat novel·la, narrativa breu, narrativa infantil i juvenil i guions de televisió, a més de col·laborar regularment en diversos mitjans de comunicació.

Es va donar a conèixer amb el llibre de relats Sort que hi ha l'horitzó, premi Víctor Català 1985, després del qual ha estat guardonada amb els principals premis literaris en llengua catalana: el premi Josep Pla 1987 per El present que m'acull, el premi Sant Jordi 1992 per Cames de seda, el premi Ramon Llull 2000 per Delictes d'amor i el premi Barcanova de Literatura Infantil i Juvenil, el 2012, per Mil revolts. Després d'una pausa d'uns anys torna al panorama literari amb el recull de contes Nosaltres, les dones (Rosa dels Vents, 2018).

Llegir-ne menys
Veure més
Suscríbete a nuestras novedades editoriales

Actualidad

Artículos relacionados con este libro

Reseñas

Reseñas

No hi han ressenyes
Product added to wishlist