Xavier Barriga © Xavier Vergés

Xavier Barriga

Biografia

Xavier Barriga, nascut en el si d'una família de flequers, va començar la seva trajectòria professional ben aviat, als catorze anys, al negoci familiar. No va trigar gaire a descobrir la seva passió per l'art d'elaborar el pa de manera tradicional, i va assistir a xerrades tècniques, demostracions i cursos per tal de formar-se. Quan va fer vint-i-tres anys va decidir emancipar-se i va viatjar a França, Itàlia, Portugal i Dinamarca, on va compaginar feina i formació.

L'any 1999 es va incorporar com a assessor tècnic en una coneguda empresa italiana de forns, i va formar part del departament de recerca i desenvolupament de farines en una de les farineres més importants del país. El 2001 va decidir posar en marxa Atecpan, una consultora que es dedica a assessorar les empreses panificadores, i el 2008 va fer un pas més per mostrar públicament els seus coneixements amb la inauguració de la primera fleca Turris, a Barcelona, on comercialitza pa artesà amb la qualitat i el gust de sempre.


Segueix-me a xarxes

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Les seves obres

Llibres de Xavier Barriga

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Xavier Barriga
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos